Vandringsdag 3- Guldtur 19

Även denna dag visade prognosen på varmt väder, därför bestämde vi oss för att gå guldtur 19, 16 km, som leder fram till ett vattenfall där man kan bada. 
 
Själva vandringen gick längs älven Ljusnan och blomsterängar, alltså inte uppe på fjället. Man började med att gå på en stig som senare övergick till spång innan man kom fram till en bredare väg. Vi tyckte att leden var ganska tydligt markerad, fanns vissa ställen där vi tvekade lite, men vi kom alltid rätt. Eftersom att man gick utmed en älv fanns det många möjligheter att svalka både sig själv och Lucky. Man kunde även fylla på vattenflaskan om det behövdes. 
 
När vi kom fram till vattenfallet och badplatsen var vi alla väldigt varma, så vi byte om till badkläder, åt vår mat och gick sedan i och badade. Det var väldigt klart och fint vatten, temperaturen var det inte heller något fel på. När vi kände oss färdigbadade bytte vi om till vandringskläderna igen och gick sedan samma väg som vi kom tillbaka.
 
Själva vandringen dit tyckte jag var ganska tråkig, men det beror på att jag egentligen vill gå uppe på kalfjället och att det är lite tråkigt att gå samma väg och inte en runda. Jag tycker dock att fallet var vandringen värt. GT 19 får i betyg av mig 3/5.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo