Vandring- Dag 4

Dag 4 på vår vandring v. 29 bestämde vi oss för att bestiga toppen Städjan. Vi valde den längre turen på 12 km då den inte skulle vara lika brant som den kortare. Vi startade mittemellan Nipfjällets nedre och övre parkering och följde sedan en led hela vägen. 
 
Underlaget varierade, men för det mesta var det ganska stenigt och krävande att gå på. Man såg Städjans topp nästan hela tiden, så om man skulle tappa bort stigen skulle man kunna hitta genom att bara gå mot toppen. På denna tur fanns nästan inga fjällbäckar, så man var tvungen att ha med sig fyllda vattenflaskor hemifrån. Stigen upp för Städjan var bra men ganska brant såklart, så ibland fick man stanna och vila lite. Väl uppe på toppen hade man väldigt häftig utsikt som tyvärr var svår att fånga på bild. Men det var riktigt fint när man var där live.
 
När vi skulle ner igen sneddade vi ner för berget på en lite mindre stig som nog var lite brantare, men kortare. På tillbakavägen sedan kändes det att man hade gått en bit. Det är rejält mycket mer krävande att gå på fjället än i vanlig skog. På kvällen var alla trötta, så det blev mys framför TV:n som vanligt.
 
Önskar er en fortsatt bra helg. :)
 
 

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Härligt med vandring! Mysiga bilder!! :D

Svar: Jättehärligt!
livetmedensheltie.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo