Djurpaketet- Juli

Igår kom månadens djurpaket. Jag och Lucky blev som vanligt nöjda med innehållet, som denna gång var anpassat till sommaren.
 
Innehållet: 
Man fick med 2 fästingbortagare i olika storlekar, beroende på hur stor fästingen är. Vi fick också med ett tuggben från 2Pets som jag vet att Lucky gillar. Det var även med en leksak från kong som både flyter, flyger bra och innehåller pip så att hunden blir extra uppmärksam. Som godis var det en påse rice duck balls från Trixie och godis tillverkat av sötpotatis från les filous. Jag var lite tveksam till om Lucky skulle gilla sötpotatisen, men han tyckte faktiskt att det var gott.
 
Favoriterna denna månad blev dock godiset från Trixie enligt Lucky och fästingplockarna från O´Tom enligt mig.
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Sommardeal, med koden: luckysheltie20 får du 20% rabatt på ditt första paket.
 
 
 
I samarbete med Djurpaketet.

Sofia

Oh kul!! Ska jag nog prva till min vovvo :)

Svar: Jätteroligt! Kan varmt rekommendera det, glöm inte bort att du kan få 20% rabatt på första boxen om du använder koden: luckysheltie20 :)
livetmedensheltie.blogg.se

Anita

Bra saker ni fick :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo