Djurpaketet- Februari

Igår fick jag hem Luckys djurpaket för denna månad. Innehållet denna månad var en leksak från Kong, godis från märket Woolf, en rulle bajspåsar, tuggben från Trixie och ett vårdande tass-stift från Majstor. 
 
Lucky tyckte om leksaken väldigt mycket och jag tycker också att den var väldigt bra då man både kan kasta den och dessutom ha dragkamp med den. Godiset från Woolf var (som vanligt) också väldigt uppskattat av Lucky. Stiftet för tassarna kändes bra, dock ville Lucky slicka av det när jag tog på det på hans tassar, så får se om det går att använda utan att han slickar bort det. Benen fick dock lite sämre betyg av Lucky, inte hans favorit med kycklingfyllda ben.
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med koden: luckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.
I samarbete med djurpaketet.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo