Vandring- Dag 2

Denna dag tyckte vi att det passade bra att åka till Fulufjället och Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär. Vi kom till parkeringen runt 10 på morgonen, sedan påbörjade vi den ganska korta vandringen till fallet. Lucky gick på med sin klövjeväska och skötte sig bra. Han hade inga problem med trapporna eller spången som man behövde gå på.

Väl framme vid fallet fanns en platå som man kunde stå på. Så där fick mamma och Lucky stanna medans jag och pappa gick närmre fallet. Det var väldigt vackert och häftigt. Lite liknande fallen vi såg i Yosemite förra sommaren. Jag passade även på att experimentera lite med inställningarna när jag fotade fallet.

På tillbakavägen stannade vi vid en utkiksplats och åt den matsäck som vi hade med för dagen. Lucky fick som vanligt sin lunch och drack lite vatten.

 
Sedan åkte vi hem och vilade lite innan vi drog vidare till Nipfjället (bilder nedanför) för ett nytt försök att bestiga den lilla toppen Lillnipen. Det var fortfarande lite dimmigt, men nu såg man i alla fall toppen tydligt. Upp till toppen är det bra 750 m, men jag kan säga att det ändå kändes lite i benen.

På kvällen blev det myskväll hemma med god mat och lite tv-tittande.


Lena

Vilka härlig bilder, med vind i päls och allt! :)

Svar: Visst är de härliga! Tack :)
livetmedensheltie.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo