Djurpaketet- September

Igår fick jag och Lucky hem månadens djurpaket vilket var väldigt roligt som vanligt. Har ju haft uppehåll under juli & september som sagt, så roligt att få hem paket igen. Denna månad var det med lite nya sorters produkter vilket är väldigt kul att få testa.
 
Jag har också fått en egen rabattkod till er läsare/följare som jag skrev om i förra inlägget. Koden är luckysheltie20 och den ger er 20% rabatt på erat första paket, vilket då alltså blir septemberpaketet, från djurpaketet. Så passa på nu! Koden gäller under september.
 
Produkterna:
 
 
Boxby grain free: Spannmålsfritt hundgodis med smak av lax formade som små ben. Som jag skrivit tidigare kan Lucky ha lite svårt för mat och godis med smak av lax, men dessa godisar gillar han ändå. Jag tycker själv att de är bra när man är ute och tränar då det räcker med att dela dem en gång för att få lagom bitar och dessutom så kladdar de inte.
 
Alphaspirit lamb snacks: Även detta godis är spannmålsfritt och har smak av lamm och fisk. Lucky gillade godiset och jag tror att det är perfekt som träningsgodis då det (enligt mig) är lagom stora bitar och bra konsistens för träningsgodis.
 
Sushi twisters: Ben flätade av fiskskinn, 10-15 cm långa. Var tveksam till dessa då Lucky inte riktigt gillar fisk som ni vet. Testade att ge honom ett ben och han verkade tycka att det var helt ok. Jag tror att Lucky kommer få sådana här ben när någon i familjen är ute på trädgården och t.ex. rensar ogräs då benen luktade ganska mycket och känns lite sådär att ha inomhus.
 
Trixie tass spray: Har inte testat detta spray ännu då jag tänker att det är bättre att spara till typ vintern när det behövs. På förpackningen står det att det hjälper till att skydda tassarna mot t.ex. is, salt och promenader på dåligt underlag. Så kan tänka mig att det är extra bra för hundar med känsliga tassar.
 
Millers Forge klotång: Klotången har jag inte heller testat än då vi redan klippt Luckys klor för denna veckan. Tycker dock att den ser och verkar vara väldigt stabil och bra. Den är även i bra storlek för Luckys klor.
 
Buster VitalChew skin+coat: Det här är alltså tabletter som är bra för hundars hud och päls. Tabletterna hjälper enligt företaget till att bevara hud och päls i ett sunt tillstånd, och de kan också hjälpa till och motverka fjällande hud. Jag försökte ge en tablett till Lucky tidigare idag, men han ville inte äta den. Ska försöka att ge honom imorgon igen, men han är ju ganska kräsen med mat och brukar inte gilla att äta tabletter även fast de är smaksatta. Annars så tycker jag att det låter som en bra och smart grej.
 
Kong bäver: Lucky älskar verkligen detta "gosedjur". Han har en likadan sen tidigare, den är dock väldigt sliten och söndrig, så det var perfekt att få en ny så att jag kan slänga den gamla.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo