Trix träning

Idag trotsade vi vädret och gick ut och tränade på baksidan. Jag lät Lucky springa av sig först och leka med en boll, sedan började vi träna. 
 
Jag har inte bloggat om de senaste kursgångerna, så jag kan berätta att jag och Lucky nu har satt ihop ett eget freestyleprogram som vi troligen ska visa upp imorgon för de andra i gruppen, då det blir vår sista gång som vi kan vara med på. Så det vi började med att träna ute var just programmet. Det gick ganska bra och jag tror att Lucky börjar lära sig rörelsernas ordning lite. Men sedan ibland så kommer han bort sig några sekunder då han känner någon intressant lukt eller liknande, men som helhet så går det bra. Jag är verkligen stolt över honom! Låten vi har byggt programmet till är "Hall of fame" med The Script. Trixen som vi har med är åtta, snurra, slalom, mig (att han går runt mig samtidigt som jag snurrar), htm-position mellan mina ben och som avslut buga. Så ni får önska oss lycka till imorgon! :)
 
Efter det lät jag Lucky leka lite igen, något som han verkligen uppskattar, att få springa efter bollen och sedan springa omkring och visa upp den. Sedan tränade vi på enskilda trix. Vi körde några enkla som sitt, ligg, high-five och runt, sedan tränade vi på 2 nyare och svårare trix, kryp och backa. Kryp börjar gå riktigt bra, han håller fin position nästan hela tiden, jag ska bara träna bort min hand som han följer. Backa är svårare, men det börjar väl också gå framåt. Han har ändå börjat förstå innebörden av just backa nu. Vi tränade också på spela död (död) och det gick väldigt bra! De sista gångerna behövde jag knappt visa något med handen. 
 
Nu vet ni lite hur vi ligger till i vår freestyle träning. Skulle vara jättekul att veta om någon av er som läser bloggen tränar freestyle eller har tänkt att göra det? 
 
Hoppas att er dag var bra!

Lydia

vad roligt!

Svar: Ja, jätteroligt :)
livetmedensheltie.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo