Mysig promenad

För några dagar sedan åkte jag och min äldsta storasyster till en skog för att gå med Lucky. Det finns ganska många elljusspår där, men vi valde att gå runt sjön som ligger där istället då vi tycker att det är mysigare. Lucky fick ha sele och långlina så att han kunde springa lite som han ville. Som alltid njöt Lucky av att få ha friheten med långlina och av att få komma ut i skogen och gå. 
 
Jag hade med mig visselpipan och skinka för att träna lite i skogen istället för bara hemma. Det gick väl sådär, vilket inte var jättekonstigt då det var första gången i skogen. Men han kom ändå några gånger och då berömda jag med ord, skinka och spring. 
 
*
Idag har vi (jag & Lucky) inte gjort något särskilt, mest tagit det lugnt och varit ute och gått. Imorgon ska vi åka till BHK:n tillsammans med en granne+hund så att Lucky och den hunden ska få leka och busa i inhägnaden där. Dit ska också systemkameran få hänga med.
 
Hoppas er helg är bra. :D

Vendela

Så mysig natur!!!! Önskar att det fanns något liknande här omkring...

Svar: Jättemysig och dessutom bra att det finns stigar! Vad tråkigt, men blir annat när du flyttar hit till Småland, men nu behöver du ju bara hålla ut till skolan börjar. ;)
livetmedensheltie.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo