Djurpaketet- December

I tisdags fick vi hem månadens djurpaket. Månadens innehåll var lite julinspirerat så en av grejerna var ett tuggben som var format som en julstrumpa och i "strumpan" satt även tre lite mindre ben. Sedan var det också en leksak från Kong, godis från 8in1, ben från les filous och ben från beeztees. 
 
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med koden: luckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.
 
Nu har djurpaketet även en julkampanj så att man kan ge bort ett paket i julklapp. Julpaketen är billigare och man startar ingen prenumeration, vilket gör det enklare att ge i julklapp. Om man vill kan de som jobbar på djurpaketet slå in varje produkt utan extra kostnad. Man kan även välja hemlevernas till personen som ska få det i julklapp. 
 
Hoppas att ni har en bra helg. :)
i sammarbete med djurpaketet

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo