Bad i Östersjön

Även under kristi himmelsfärd var vi på Öland. Det var ännu varmare, så jag passade på att sola en del och bara ta det lugnt. Lucky älskar husvagnslivet, så tror nog att han njöt en del han med.
Jag tog med honom till havet några gånger så att han fick svalka sig, sista gången tog jag även med kameran, så tänkte bjuda på lite bilder. På stranden fick han också springa lös, vilket han tyckte var väldigt roligt!
Hoppas er vecka är bra!Öland
Djurpaketet- Maj

I veckan kom Luckys djurpaket för denna månad. Innehållet bestod av 1 påse torkad grishud från farmersnacks, torkad tjurmuskel, en 3way loop tire från InterRope, ett flätat rep med knutar i ändarna, Rista sticks från Alpha Spirit och en förpackning spenat/kyckling ben från Boxby.
 
Luckys favoriter för denna månad blev kyckling/spenat benen och 3way loop tire leksaken. Han gillar även sticksen väldigt mycket. De är dessutom perfekta att ha med sig ut på promenader, då de är lätta att dela och inte kladdar.
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med koden: luckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.
I samarbete med Djurpaketet