Djurpaketet- Mars

I tisdags fick jag hem Luckys djurpaket för denna månad. Innehållet denna månad var en leksak från Buster, godis och tuggben inlindade i anka från Four friends, dental sticks med smak av lamm från Majstor, fisktuggben och en godisstång från Alpha spirit.
 
Godiset och tuggbenen från Four friends var favoriterna denna månad! Lucky åt upp ett ben på bara några minuter, och godiset kan han göra nästan vad som helst för. Denta sticksen tycker han också om och jag tycker att det känns bra med naturligt glutenfritt och sockerfritt. Godisstången är också väldigt uppskattad av Lucky. Leksaken tycker han är ganska rolig, han gillar att ligga och tugga på den. Fiskbenen däremot blev inte en lika stor hit, fisk är inte riktigt hans grej, haha. 
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med koden: luckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.
 
Hoppas er helg är bra :D
Samarbete med djurpaketet

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo