Kväll på stranden
Boktips

Måste tipsa er om boken Mina liv som hund, eller A dog´s purpose som den heter på engelska. Den är verkligen såå bra! Den finns även som film, som såklart också är jättebra. Så jag tycker verkligen att ni ska ta er tid nu under sommarlovet att både läsa boken och se filmen. Tycker att ni själva får at reda på vad den handlar om haha.Djurpaketet- Juni

Igår kom månadens djurpaket hem till mig och Lucky. Innehållet denna månad var extra bra enligt mig, då det var saker som Lucky verkligen gillar.
 
Innehållet:
Tre tuggben med smak av hjortron (som luktar vanilj haha), kyckling sticks från Alphaspirit, kycklinggodis från Trixie, en frisbee från Trixie som dessutom flyter och en repleksak från Rogz som bland annat hjälper till att rena hundens tänder.
 
Luckys favoriter denna månad blev frisbeen, som han kommer få leka mycket med på stranden/i vattnet i sommar och godiset från Trixie. Han älskar verkligen godis med smak av kyckling!
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med kodenluckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.