Vandring- Dag 1

Första dagen, alltså söndagen, vaknade vi upp till ett regnigt och dimmigt Idre. Detta gjorde att vi tog det lugnt på morgonen. Vi kom iväg någon gång på förmiddagen, vi människor iklädda regnkläder och Lucky iklädd sin klövjeväska.

Vi tog bilen upp till Nipfjället. Det var ännu dimmigare där och när vi klev ur bilen såg vi inte ens den lilla toppen vi hade tänkt att bestiga. Det gjorde att vi ändrade våra planer och istället följde vi en kryssmarkerad led som fanns där. Den ledde rakt ut på fjället och där var det faktiskt inte lika dimmigt.

Vi gick i ca 1,5 h innan vi bestämde att det var dags för fika, lunch för Luckys del. Vi letade upp några stenar och satte oss på. Efter fikat var vi alla ganska nöjda för dagen, så vi vände om och följde kryssen tillbaka till parkeringen.

 
 Husky footbike

För några dagar sedan kom vi hem från Idre, fler inlägg därifrån kommer. 


Sista dagen passade vi i alla fall på att åka dogbike/footbike med varsin alaskan husky. Turen var 4 km och tog runt 1 timme att åka. Det var väldigt roligt, men delvis jobbigt då man fick hjälpa till och sparka/springa själv. 

Alla tyckte att det var en härlig upplevelse. Och jag som funderat på att köra med Lucky blev ännu mer sugen, så någon gång kanske det blir ett inköp av en footbike. 

"Min" hund ChokoRabattkod- Djurpaketet

Vill slå ett extra slag för min rabattkod hos djurpaketet som gäller denna månad. Den heter luckysheltie20 och ger 20% rabatt på ditt första paket. Det är ingen bindningstid, så om du vill kan du beställa 1 box och sedan säga upp din prenumeration, eller så kanske du vill fortsätta?
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut ett paket i månaden fyllt med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur länge man vill prenumerera.