Skogspromenad

För några veckor sedan var nästan hela familjen uppe och gick på promenad i vår skog. Det fanns fortfarande kvar snö då och var jättemysigt. Lucky sprang runt som vanligt och jag passade på att träna inkallning med visselpipan. Som ni kommer se på bilderna sken solen och himlen var blå.
 
Hoppas er helg är bra!Snö
Djurpaketet- Januari

Förra veckan kom månadens djurpaket. Produkterna i detta paket tycker jag var jättebra (som vanligt). Det var kyckling/blåbärsgodis från Woolf, dessa godisar tyckte Lucky var jättegoda. Även 2 stycken tuggben och en "kycklingfilé" från Trixie ingick. Benen är jättegoda enligt Lucky. Utöver det så var det även ett gummiben som piper och en blå boll som praslar när hunden bitar på det. Bollen fick jag dock inte med på bilden, då Lucky gömt den någonstans... I paketet var det också en liten godisstång från Alpha spirit.
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med koden: luckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.
I sammarbete med djurpaketet.