Söndagen

I söndags var det agilitytävling på klubben. Jag och Alli bestämde oss för att ta med Lucky och gå upp dit och kolla lite på tävlingarna. När vi sedan kom fram var det inte så mycket folk kvar, dock tävlade de fortfarande i någon slags large klass. Vi stod och kollade lite, men valde sedan att gå en liten promenad i skogen istället. Det var väldigt mysigt och märktes på Lucky att han uppskattade att få komma bort från all asfalt. Jag passade också på att fota lite och bilderna blev helt okej trots fel objektiv och halvbra ljus.
Hoppas er vecka är bra! Vandring- Dag 3

Dag 3 bestämde vi oss för att ta båten över till Sylen (Norge) och sedan vandra tillbaka till Grövelsjön (Sverige). Vi åkte med båten Sylöra. Lucky skötte sig jättebra på båten och låg antingen och sov i mitt knä eller stod med framtassarna mot relingen och kollade ut.
 
Vandring började ganska brant i någon kilometer, men övergick sedan till normal fjällterräng med lite upp-och ner med olika underlag. Denna tur var väldigt härlig och gav verkligen riktig fjällkänsla. Om man vek av från stigen och tog sig upp en bit för bergen fanns dessutom lite snö (som Lucky gillade väääldigt mycket). Turen var ca 13km och tog därmed ganska lång tid. Dock så tog vi ju också fikapauser och lite avstickare. Men jag kan varmt rekommendera denna vandring, hör till mina favoriter! Ett annan bra grej är också att det fanns väldigt många fjällbäckar.
 
Nedan följer lite bilder från turen. :)
 En ren