Lucky

 Promenad & träning

Just nu har jag, som många andra, lov. Så idag gick jag, min syster och Lucky till BHKn. När vi kom dit släppte vi Lucky i inhägnaden som finns, så att han fick springa av sig ordentligt. Sedan tränade jag lite rallylydnad, eftersom att vi börjat på en nybörjarkurs.
 
Efter det gick vi till agilityplanen. Där fick Lucky vara lös och vi testade att köra på två olika små övningar som stod uppställda. En med två tunnlar och ett hopp, och en med 3 hopp. Det gick verkligen över förväntan! Lucky var jätteduktig och lyssnade bra. Detta trots att vi inte tränat agility på jättelänge. Han kom t.o.m ihåg "runt", alltså hur han tar ett hopphinder från andra sidan.
 
Sedan gick vi en liten runda i skogen som finns där och så började vi gå hemåt igen. Promenaden blev runt 6 km lång, och ännu längre för Lucky som hade flexi och sprang så mycket i inhägnaden. När vi sen kom hem åt han upp sin lunch och fick ett tuggben.
 
Hoppas ni har en bra dag!Djurpaketet- April

I slutet av förra veckan kom månadens djurpaket. Jag har tyvärr inte hunnit skriva något om det ännu då jag varit i Sälen med familjen och Lucky har då varit hos mormor och morfar. Han är fortfarande inte hemma så har inte hunnit testa allt, men skriver om de produkterna som var med och hur jag tycker att de verkar vara! 
 
Som godis denna gång var det med Braaaf salmon bites gjorda av lufttorkad lax från Alaska. Som jag skrivit några gånger tidigare är inte fisk Luckys favorit, men detta godiset tyckte han faktiskt om! Det var dessurom lagom stora bitar. Som tugg var det med torkad oxstrupe och oxlever från märket Farmer snack. Jag vet sedan tidigare att Lucky gillar oxstrupe, så det ska han få när han kommer hem. Som sista godisgrej var det med sticks från märket Alpha spirit.
 
På leksaksfronten fanns det med en repleksak med pip från Buster. Den ska vara skonsam för både hundens tänder och mun. Jag tror verkligen att Lucky kommer gilla den. Med kom också en avtiveringsleksak från Nerf. Den har ett hål i sig där man kan trycka in t.ex. godis som sen hunde får kämpa för att få ut. 
 
Info:
Djurpaketet är ett företag som skickar ut en box i månaden fylld med massa roliga produkter. Det finns paket för både hund (269:-), katt (229:-) och kanin (229:-). Hundpaketen finns i 3 olika storlekar, Lucky har mellanstorleken som är för hundar som väger mellan 10-25 kg. Det är ingen bindningstid, så man kan välja hur många man vill köpa. Med koden: luckysheltie10 får du 10% rabatt på ditt första paket.
 
Önskar er som är lediga ett bra lov. :)
I samarbete med djurpaketet.