Lagtävling JBHK 25/9 - 2

Här kommer det andra inlägget med bilder från lagtävlingarna på Jönköpings BHK. Det är främst bilder från small men också några från medium. 
Jag blev så inspirerad av att kolla på alla duktiga ekipage, hoppas verkligen att jag och Lucky kan ta oss ut på tävlingsbanorna nästa år. 
 
Hoppas att ni har en bra vecka!
Om din hund är med på någon av bilderna så kan du mejla till: sheltie978@gmail.com för att få bilden utan mitt namn och i bättre kvalité. Jag har även fler bilder på nästan alla hundar, så säg till om du vill ha mer än en. Bilderna är gratis, men om du vill får du gärna swisha en liten summa (15:-?) till mitt mobilnummer som uppges vid mejlkontakt. :DLagtävling JBHK 25/9 - 1

Var igår uppe på brukshundklubben och kollade på de agilitytävlingar som hölls där. Det var väldigt många duktiga ekipage, och fina hundar. Kameran fick följa med och det blev en del bilder som jag tänkte visa i 2 separata inlägg. I detta inlägget är alla bilder från small, i nästa inlägg kommer några från medium och ännu mer från small.
Om din hund är med på någon av bilderna så kan du mejla till: sheltie978@gmail.com för att få bilden utan mitt namn och i bättre kvalité. Jag har även fler bilder på nästan alla hundar, så säg till om du vill ha mer än en. Bilderna är gratis, men om du vill får du gärna swisha en liten summa (15:-?) till mitt mobilnummer som uppges vid mejlkontakt. :D Skogspromenad

Idag på eftermiddagen åkte jag, mamma och Lucky upp till ett motionsområde för att gå. Efter att vi gått några hundra meter träffade vi på en sheltie med ägare. Vi lät hundarna hälsa och busa, sedan tog vi sällskap en bit och pratade om shelties. Efter det fortsatte vi vår promenad och jag passade på att fota. Det var så fint väder, jättefin himmel och skön temperatur.