TB barmarksdrag
Skogen

Igår åkte vi till vår skog. Vi åkte främst dit för att åka fyrhjuling då vi precis köpt en, men även för att gå lite i skogen nu när det blivit höst. Vädret var perfekt, blå himmel, sol och runt 10 grader. Alltså en riktigt riktigt fin höstdag.
 
Det var mest jag och pappa som åkte fyrhjuling och mamma som gick med Lucky, men vi mötte upp varandra så vi kunde fika tillsammans. Så då passade jag på att träna lite trix med Lucky för att träna i annan miljö än baksidan och det gick bra. Jag testade även visselpipan och han lyssnade faktiskt ganska bra, så med lite mer träning kommer det nog sitta som inkallningssignal. Några bilder blev det också.
 
Hoppas att ni får en bra vecka!Djurpaketet- Oktober

(I samarbete med djurpaketet)
 
För några dagar sedan kom Luckys djurpaket för oktober månad. Enligt mig var det (precis som vanligt) väldigt många bra grejer i månadens paket. Dessutom varierade och bra produkter. 
 
Jag har även en egen rabattkod till er läsare/följare. Koden är luckysheltie10 och den ger er 10% rabatt på erat första paket, vilket då alltså blir novemberpaketet, från djurpaketet. Så passa på nu och beställ! Snart kommer det även gå att beställa paket till övriga norden, så håll utkik på deras hemsida.
 
Denna månad var det med två olika sorters tuggben, en mjuk/pipande leksak, två olika sorters kvällsgodis/mys godis = godis som jag brukar ge när jag t.ex. badat Lucky och dessutom en lampa från B´seen som man kan fästa i hundens halsband. Som sagt, många bra grejer, men det bästa denna månad var nog ändå lampa då Luckys gamla gått sönder och jag tycker att det är jättebra att ha nu när det börjar bli mörkare ute.
 
Hoppas att ni får en bra vecka. :)