För exakt 2 år sedan...

...träffade jag Lucky för första gången! Den 18 maj 2014, det var den dagen jag fick veta att min dröm om en egen hund skulle gå i uppfyllelse och att vi skulle köpa Lucky. Känns konstigt att det redan har gått två år sedan. Precis som att det känns konstigt att Lucky är drygt 2 år.
 
Det är faktiskt väldigt roligt att se tillbaka på bloggen och dels se hur Lucky utvecklats men också hur blogginläggen utvecklats och hur mina foton utvecklats under 2 år. Det är också roligt att kunna se tillbaks på allt vi gjort och varit med om. 
 
Så, jag tänkte att jag skulle visa massa bilder ifrån när vi träffade Lucky för första gången. Han var då 9 veckor och otroligt söt och liten. Han älskade också mat och var störst av alla valparna. Det första han gjorde när vi kom in i rummet var att springa rakt fram till mig och äta på mina skosnören och vifta med hela kroppen av glädje. Och det var just då, i den stunden, som vi alla kände att det var just Lucky, eller Milan som han hette då, vi skulle ha!
 
Kan ni se vilken som är Lucky på bilderna? Ett tips är att kolla efter hans stora, vita krage. ;)
 
Tänkte att när jag ändå håller på så kan jag ju passa på att visa de allra första bilderna som jag såg på just, bara Lucky. Alltså bilderna som var med i annonsen där vi "upptäckte/hittade" Lucky.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo