Djurpaketet- Maj

Denna månad blev det ett lite senare inlägg om djurpaketets majpaket då jag hämtade ut den i måndags. Som vanligt uppskattade Lucky grejerna i boxen! Denna gången var det med två olika slags produkter från ett nytt märke som jag inte sett innan. Så roligt att testa lite nya märken! 
 
Innan ni får läsa om produkterna så vill jag bara tipsa om tävlingen som jag har på @luckysheltie på instagram där ni kan vinna ert egna majpaket, med de produkterna som jag listar nedan!
 
Produkterna: 
 
Fästingplockare: Har inte testat denna ännu då jag dels redan har en och då Lucky har fått fästingmedel (skydd). Men tycker i alla fall att det är jättebra att de skickar med det nu när det är vår/sommar och fästingarna börjar komma.
 
Rogz leksak: Enligt Lucky väldigt rolig! Jag tycker att den är bra då det dels är en boll som gör att det blir enkelt att kasta, men också rep (?) som gör att man kan köra dragkamp och dessutom en inbyggd pip som gör det lättare att få hundens uppmärksamhet. 
 
Hundgodis, Duckinos: Lucky verkligen älskar detta godiset! Vi har fått det i en box för längesedan och även då tyckte han att det var gott. Perfekt som belöningsgodis vid träning, emn funkar också om man bara vill ge hunden något gott. Jag tycker att det är praktiskt att ha lite längre godis som hunden kan bita av själv när man tränar trix, så jättebra.
 
Tuggben: Har inte hunnit ge det till Lucky än, så vet inte vad han tycker. Själv så tycker jag att det var lagom längd och tjocklek till en hund i Luckys storlek.
 
Denta sticks: Väldigt goda i Luckys mening och jag själv tycker att det känns som att de är bra och har bra kvalité.
 
Energi bar: Har inte hunnit ge detta till Lucky heller då vi inte tränat så hårt, men ska verkligen bli jättekul att testa.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo