Arken zoo

Jag har länge känt att borsten som jag använder till Lucky inte hjälper, då han fäller vinterpälsen just nu. Så jag gjorde ett inlägg på ett sheltie forum och fick tips om att köpa en stålkam. 
 
Pappa och jag åkte upp till Arken zoo och deras nya lokal. Vi hittade en liknande kam som den de tipsat mig om, så det var perfekt! De hade också utförsäljning på utgående produkter med hela 70% rabatt! Så jag köpte en ny fårskinnsleksak för endast 63:- istället för 209:-. Jag köpte även tre påsar av Luckys favorit godis då de hade erbjudande på 3 för 59:-. Så det blev lyckade inköp. 
 
När jag kom hem så var jag jättesugen på att testa nya borsten, så jag tog med mig Lucky ut och borstade honom. Och jag kan säga att det inte ens går att jämföra den nya och den gamla borsten! Det var  enkelt att borsta och jag fick dessutom med mycket underull på bara några kamtag. Så det blev ett litet berg av Lucky päls, haha. Och jag har fortfarande kvar hela hans krage... Så jag är verkligen super nöjd med borsten!
 
Hoppas att er dag varit bra. :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo