Djurpaketet- Juni

Igår hämtade jag ut månadens djurpaket till Lucky. Det var som vanligt kul att få hem det. Idag har vi hunnit testa alla olika produkter som blev väldigt uppskattade av Lucky och fick högt betyg. Denna gång var det också med grejer från lite nya märken, roligt med lite variation!
 
Produkterna:
 
Leksak från Trixie: En rolig boll med rep som gör att man både kan kasta bollen men också ha dragkamp med den på ett smidigt sätt. Lucky som älskar både bollar och att ha dragkamp gillade verkligen leksak. Enda minuset var att han tyckte att det var lite svårt att greppa om den. Bollen ska tydligen också kunna flyta, så det får vi testa nåsta gång som vi badar.
 
Leksak från Kong: En boll formad som en amerikansk fotboll med pip. Jag har en sådan här sedan tidigare som jag köp själv, men den är väldigt sliten och den kan t.o.m vara borta... Så det var perfekt att få en ny! Lucky älskar verkligen denna boll och att leka med den.
 
Filous godis: Ett för mig nytt märke. Godisarna är formade som ben och är bra för tänderna och har låg fettprocent. Lucky har fått smaka en och den tyckte han om. Jag tror att detta godis blir ett sånt godis som jag ger  "bara för att", alltså inte som träningsgodis. 
 
Antos godis: Mindre godisbitar med smak av lax som också de är formade som ben. Jag använde godiset när jag tränade innan och Lucky verkade tycka att det var helt ok. Han gillar inte fisk så mycket, men tror att det kan funka ändå som inomhustränings godis. 
 
Tuggpinnar från Pet Nation: 3 stycken tvinnade tuggpinnar med smak av hjortron. Lucky har tidgare fått ben med smak av hjortron och de har han älskat, så dessa ben var inget undantag. En bra sak med benen är att Lucky också brukar få bättre andedräkt.
 
Så, det var de produkter som var med i månadens paket. Jag själv tycker att innehållet denna månad var fantastiskt bra! Det som är bra med dessa paket är att de finns i olika storlekar, att de finns får både kanin, katt och hund och att det ite är någon bindningstid. 

JUNITJEJ

Vilket trevligt paket! Ett sådant hade mina hundar uppskattat!

Svar: Jätteroligt! Kan tänka det, går ju fortfarande att beställa samma om du är sugen! :)
livetmedensheltie.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo