Bus med Turbo

Igår åkte jag, Lucky och en grannfamilj+hund till BHK:n för att låta och Lucky och Turbo, som den andra hunden heter, leka i inhägnaden. Vi har pratat om det ganska länge, så det var kul att det äntligen blev av. Vi hade tur också då det inte var mycket folk där, så inhägnaden och agilityplanen jämte var båda lediga.
 
När vi först släppte dem gick båda först runt och nosade och markerade rivir, men ganska så snabbt kom de igång och började leka ordentligt. Man såg på dem att båda tyckte att det var jätteroligt att få leka. För det mesta sprang de bara runt och jagade varandra, framförallt Turbo fick jaga Lucky då Lucky är snabbare. 
Vi tog en liten paus i deras lek och gick till klubbstugan så att hundarna fick dricka och sedan gick vi till agilityplanen. Först fick Turbo testa att springa genom tunnlar och hinderstöd, då han inte är ett år så fick han inte ha bomen. Efter det var det min och Luckys tur att köra tunnel och hopp. Han var lite trött och seg, men det gick bra ändå då vi inte körde så mycket. Han var dock på väg bort några gånger men då kom han när jag ropade, så det var ett framsteg för oss att han klarade av det med störning av Turbo.
 
Vi avslutade det med att gå tillbaka till inhägnaden och släppa hundarna igen. De var som sagt lite trötta, men de sprang ändå runt och lekte lite till. Jag och Lucky visade också upp lite trix, sedan packade vi ihop våra saker och åkte hem igen. Vi var där i sammanlagt 1 ½ timme.
 
Systemkameran var ju också med, så jag fotade dem när de lekte. Den hade lite svårt att få fokus på båda hundarna samtidigt och ville framförallt fokusera på Turbo, men det blev ändå många bra bilder.
 
Önskar er en fortsatt bra vecka! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo