Skogstur

Idag bar det av till skogen tillsammans med mina föräldrar, min mormor och morfar och min ena storasyster (och Lucky såklart). Vi har, som jag skrivit innan, en egen skog. Så vi åkte runt till lite olika ställen för att visa mormor och morfar som inte varit där innan. Vi började med att åka till ett ställe där de precis huggit ner skog då träden var för gamla. Där finns också en äng som används som hage till kor där Lucky passade på att rulla sig i kobajs när vi inte var tillräckligt uppmärksamma...
 
Vi åkte även till min faster och hennes man, dock så var de inte hemma men det var mysigt att komma dit ändå då de bor fint på landet. Sedan åkte vi vidare till ett ställe där det finns ett litet vattenfall och fikade. Lucky passade även på att bada lite. 
 
Efter det åkte vi tillbaka till vår skog och kollade på ett skifte där vi planterat ny skog för några år sedan. Den har börjat växa upp fint nu. Vi delade sedan på oss så att jag, mamma och mormor (+Lucky) åkte för att plocka blåbär medans de andra åkte hem igen. Det var mamma och mormor som plockade blåbär medans jag passade på att fota och träna inkallning med Lucky. Han lyssnade för det mesta bra även om han var lite seg ibland.
 
Sedan när vi kom hem var jag tvungen att bada Lucky i.o.m bajset.
 
Jag önskar er en fortsatt bra vecka. :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo