Härlig helg

I helgen har jag och Lucky varit i Vetlanda hos mormor och morfar. Mina kusiners hund Sima var också där, då hon och Lucky älskar att leka. Jag åkte dit i fredags och därför har jag inte haft tid att uppdatera bloggen. Vi har gått härliga promenader, myst och åkt runt till lite olika affärer. Sima och Lucky har såklart också lekt mycket. Idag kom mamma och pappa för att hämta oss, men först så vi åt en god middag och efterrätt.
Jag hoppas att ni har haft en lika bra helg som mig! :DSista snön

Här är de sista bilderna jag tog på Lucky innan all snö försvann. Själv så blev jag väldigt nöjd, vad tycker ni? (jag vet att långlinan stör, men jag var tvungen att ha den)
Jag hoppas verkligen att det kommer en till köldknäpp och mer snö. Men om inte så får jag vänta tills vi ska till Sälen, där kommer det iallafall finnas snö. 
Jag önskar er en fortsatt bra vecka!Tisdag

Idag har jag studiedag, väldigt skönt! Har väl mest tänkt att ta det lugnt och träna med Lucky. Tyvärr så har det blivit plusgrader vilket har gjort att nästan all snö har försvunnit eller blivit till slask, men hoppas att det kan komma ny snö i februari. 
Nu har det även kommit ut nya kurser på JBHK så jag har anmält mig och Lucky till en kontaktskurs på 3 gånger. Jag tror att den kommer vara bra för oss att gå, då kontakt är något vi behöver träna på. I april kommer det nog också en kurs i freestyle, så det ser jag fram emot.