Favoriter 2016- Lucky

Tänkte att jag kunde visa mina favoritbilder som jag tagit under 2016. Jag kommer dela upp det i 2 inlägg, så här i detta inlägg kommer det bara vara bilder på Lucky.
Jag har utvecklats en del som fotograf under året, och har bland annat lärt mig hur man fotar manuellt och börjat tänka mer på hur jag komponerar bilden med bakgrund o.s.v. Jag har dessutom gått på en fotokurs som hölls av Nikon och införskaffat en kameraryggsäck och en wifi adapter till kameran. 
 
Kommentera gärna vilken bild som är er favorit. :)
 
Önskar er ett gott nytt år!
 Djurpaketet- rea

Just nu säljer djurpaketet ut sina julspecialboxar med 20% rabatt! Det finns kvar boxar till katt, kanin, mellanstor och liten hund. Kanske vill du ge ditt husdjur en försenad julklapp? Eller så kanske du bara vill skämma bort din hund/katt/kanin?
 
Jag har även fått en rabattkod: luckysheltie20 som ger 20% rabatt på din allra första box från djurpaketet. Alltså, om du köper en julbox är priset redan reducerat och du behöver ingen kod, men om vill starta en prenumeration på de vanliga boxarna får du använda koden: luckysheltie20 för att få rabatt.
 
Erbjudandet om julboxarna och rabattkoden gäller till 31/12-16, så passa på att beställ nu!
(I sammarbete med djurpaketet)Jul

Igår var det julafton och vi var hemma hos oss och firade med en del av släkten. Lucky trivdes bra bland alla människor och fick smaka på både lite skinka och korv. Han fick även en julklapp som han öppnade nästan helt själv. 
 
Idag har vi en lugn hemma dag. Jag ska läsa lite och hålla på med bilder, medans Lucky mest kommer sova och få spela lite hundspel. Vi har dock varit ute på en skogspromenad nu på förmiddagen tillsammans med mamma och pappa. Det var skönt att komma ut och gå, även fast det såklart skulle varit ännu roligare om det var snö. Lucky njöt i alla fall och fick springa i långlinan. Jag fotade också lite.
 
Hoppas ni har en bra jul! :)