Vårbilder

För några dagar sedan (innan det började regna, snöa och hagla som det gjort de senaste dagarna) gick jag ut med Lucky för att ta lite vårbilder. Då pappa har gödslat trädgården så kunde vi inte vara där, så vi gick ca 500 m till ett ställe som vi brukar gå förbi när vi är ute och går. 
 
Jag har länge tänkt att jag någon gång ska gå dit och ta bilder, så det passade perfekt nu när vitsipporna kommit upp och nu när gräset blivit grönt igen. Jag hade även med mig godis så att jag kunde få honom att "posera" fint, haha. Till en början hade jag lite problem med solljuset och hur det kom in i bilderna, men sedan fick jag till några bilder som jag blev riktigt nöjd med (framförallt bild 1-3). Jag hoppas att ni också uppskattar bilderna och tycker att de är fina. :)
 
Imorgon är det återigen dags för freestylekurs och på schemat denna gång står trix och sedan också teori om regler: tid och bedömning. Vi ska kanske också börja kedja ihop trixen. Jag är jättetaggad, men hoppas verkligen att det är bättre väder imorgon så att vi slipper regn, snö och hagel. Lite sol och blå himmel skulle inte vara helt fel...
 
Jag önskar er en bra vecka!

Lydia

så söt!

Svar: Taack <3
livetmedensheltie.blogg.se

Emilia Sjödin

Så vacker!

Svar: Eller hur, tack :)
livetmedensheltie.blogg.se

Helene

Så fin! <3

Svar: Visst är han, tack!
livetmedensheltie.blogg.se

Vendela Sandell

Fina bilder på en fin hund!

Svar: Åh tack, vad glad jag blir!
livetmedensheltie.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo