Freestylekursen igår

Sitter just nu ute på altanen och myser med Lucky i vårvädret. Lucky har fått ett gott ben och jag själv sitter och läser min nya bok som jag köpte igår. 
 
Freestylekursen igår gick väl sådär. Vi tränade tricks och HTM-positioner. Planen var tyvärr väldigt blöt, så det skvätte vatten när man gick, haha. 
Vi började med att träna på rulla, och eftersom att Lucky redan kan det så fick vi börja på att träna in andra hållet. Det var under tiden som vi höll på att träna just rulla som Lucky fick ett ryck och sprang iväg. Han lyssnade inget på mig och sprang två varv runt planen. Tillslut lyckades kursledaren fånga in honom åt mig och så fick jag gå och hämta honom. Självklart så blev jag irriterad på honom och det hjälpte ju inte direkt att han var helt inne i sin egen värld och bara kollade på andra hundar. Men jag höll ändå humöret uppe och försökte leka igång honom för att få hans uppmärksamhet. Tyvärr så hjälpte inte det heller, så då tog vi en paus. Jag gav Lucky vatten och gosade med honom.
 
Trots pausen så fortsatte han att vara ofokuserad även vid det andra trixet som var hoppa över benet. Han klarade några gånger, men mest så kollade han på andra hundar. Efter det samlades vi och så gick vår kursledare igenom olika HTM-positioner och så fick vi välja en som vi ville träna på. Jag valde att Lucky ska komma in och ställa sig mellan mina ben så att man sedan ska kunna både gå framåt, backa och gå sidledes samtidigt som man håller positionen. Jag hade inte jättestora förväntningar på honom eftersom att han varit så "borta" innan, men han skötte sig faktiskt riktigt bra! Han lärde sig snabbt att han skulle komma in mellan mina ben och vi fick dessutom till så att han klarade av att gå framåt mellan mina ben samtidigt som jag gick. Det var väldigt skönt att han klarade det så att vi fick avsluta med en bra känsla. Nu har vi läxa på detta till nästa vecka och får bara fortsätta att träna på.
 
Hoppas att ni har haft en bra dag :D 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo