Djurpaketet- april

Hej igen! För några dagar sedan fick jag hem månadens djurpaket till Lucky, och nu har vi hunnit testa allt. Som vanligt var det roligt att få hem paketet och Lucky blev väldigt nyfiken på vad som fanns i. Här nedan skriver jag om varje produkt och vad Lucky tyckte om den.
 
Rosa Kong leksak: Väldigt uppskattad av Lucky! Vi har en liknande sedan tidigare, men den börjar bli sliten nu, så det var perfekt att få en ny. Själv så tycker jag också att kong är ett väldigt bra märke så det är alltid kul att få produkter från dem (även om den hade kunnat ha en annan färg än rosa ;D). 
 
Kycklinggodis- double sandwich: Inte riktigt Luckys favorit, men de funkar när man tränar hemma. Jag tycker också att de är lite stora, men det är väl en smaksak.
 
Kycklinggodis/fillets: Detta tyckte Lucky var gott! Perfekta att ge när man har myskväll eller bara vill låta hunden få något gott som inte är ett ben. Egentligen är de kanske tänkta som träningsgodis, men de är väldigt stora så i så fall måste man dela dem väldigt mycket och det tycker jag blir lite segt.
 
Tuggben: Så snabbt som Lucky åt upp detta benet tror jag inte att han har ätit något annat ben, så han tycke att det smakade väldigt bra! Benet hade en knut på varje sida och hade smak av kyckling.
 
Sedan fick man även med en rulle bajspåsar och det behövs ju alltid! 
 
Jag (och Lucky antar jag) tycker att detta paket var väldigt bra och roligt. Jag rekomenderar verkligen att testa ett paket. De har paket till både hund, katt och kanin. Hundpaketen finns i tre olika storlekar och kostar 269:- och katt och kaninpaketen kostar 229:-. 
 
Jag önskar er en bra nästa vecka :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo