Brukshundklubben

Idag åkte vi till vår BHK för att träna och kolla in den nya inhägnaden. Först när vi kom dit gick vi till inhägnaden som är helt ny. Den är jättestor och har gräsunderlag, vilket är väldigt skönt. Vi gick in och släppte Lucky som direkt sprang bort till ena långsidan som gränsar till agilityplanen där några var och tränade. Han sprang utmed stängslet och skällde lite och lyssnade inte alls på oss. Vi förskte några gånger men det slutade alltid med att han bara sprang iväg, så vi tog våra grejer och gick bort till en annan plan. Den planen var helt tom, men Lucky var ändå väldigt ofokuserad och vädrade hela tiden. Så vi bestämde oss för att gå en slinga i skogen på ca 2,5 km. Det var väldigt lerigt och blött på stigen, så Lucky njöt och lortade ner sig ordentligt. När vi sedan kom tillbaka till inhägnaden var det fortfarande kvar folk på agilityplanen, men inhägnaden var tom så vi gick in för att testa igen. 
Till en början var han lite ofokuserad men sedan skötte han sig jättebra. Han kom när vi ropade trots att hundarna på agilityplanen skällde och han klarade av att träna trix. Vi avslutade med att kasta leksak vilket han tyckte var väldigt roligt. När vi sedan gick därifrån mot bilen märkte man att han var trött.
 
När vi kom hem var han jättelerig så jag fick ta och bada honom, vilket han inte tyckte var så roligt. Men måste man så måste man. Sedan passade jag också på att borsta hans tänder. Nu har Lucky ätit mat, så nu har han gått och lagt sig och somnat på mattan.
 
Hoppas er helg är bra!
 
Inhägnaden
Före, under & efter

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo