Lagtävling agility JBHK 27/9-15

Igår (söndag) var jag på Jönköpings BHK och fotade large lagtävlingarna i agility. Det var första riktiga agilitytävlingen jag var på, och då självklart, första agilitytävlingen som jag fotade. Fick en del bra bilder, men kameran och jag hade tyvärr lite svårt att sammarbeta. Här nedan kommer i alla fall de bilder som jag tyckte blev bäst.
 
Om du/din hund/ar  är med på någon eller några bilder så är det helt ok att låna bilderna så länge som mitt namn står kvar. Om du vill ha bilden/bilderna högupplösta så kan du mejla mig på: sheltie978@gmail.com :)
Har ännu fler bilder på datorn på vissa av hundarna, så hör av dig!Supermåne

Ja, inatt var det månförmörkelse och supermåne samtidigt  så jag gick upp vid fyra och kollade och tog lite kort. Nästa gång det inträffar är år 2033. (Har inget stativ så bilderna är lite skakiga).Agilityträning

I veckan har jag och Lucky tränat agility, och då har vi tränat på "runt" som då går ut på att jag ska kunna skicka Lucky runt ett hinder så att han tar det från andra hållet, sedan har vi även tränat lite på bakombyten och flipp. Lucky klarar av de flest bytena och han blir bättre och bättre på runt, från början klarade han oftast inte av att hoppa över hindret när han kom runt men nu har han nog mer teknik och klarar det de flesta gångerna. Och nej, jag har fortfarande inte kommit iväg till klubben så jag har endast tränat hemma. 
När jag tränar så använder jag mig utav Mikaela Holegårds bok Grunden är GRUNDEN del 1, den är väldigt bra och visar tydligt hur man lär in olika svängar och byten. I veckan fick jag även Grunden är GRUNDEN del 2 då jag vann den i en tävling, så den ska bli spännande att använda sedan också!