Agilitybilder

Idag har jag och min storasyster tränat lite agility med Lucky. Det gick bra och han är riktigt duktig (när man tränar hemma iaf). Vi/jag passade också på att fota Lucky. Jag har tagit alla utom det första fotot. Idag har jag också fixat iordning en ny "logga" att ha på mina foton. Själv så blev jag faktiskt riktigt nöjd! 
Hoppas att alla har en bra söndag!
Lucky hälsar att det kan bli lite fel för alla ibland...^Regnig lördag

Idag (som många andra dagar) så regnar det och är mulet. Helt ok om det är mulet, men det är så tråkigt när det regnar och så måste man ha på sig regnkläder så snabbt man går ut och när man sedan kommer in så måste man torka en genomblöt hund. Men man får trotsa vädret och gå ut ändå. Helt galet att det blir juni på måndag när temperaturen ligger på +10-15 C. Vi bor ju faktiskt i södra Sverige, och förra året vid denna tiden så hade temperaturen redan nått upp till +25 C. 
Idag började jag och Lucky med att gå 4-5 km på morgonen, morgonpigg som man är. Sedan har vi också varit ute och tränat agility och kontakt på baksidan. Kontakt tränade vi också på morgonpromenaden. Lucky har faktiskt blivit lite lugnare nu som jag skrev i förra inlägget, så hoppas att det håller i sig "peppar peppar igen". Vid hundmöten har han tidigare dragit en del men nu så drar han bara lite, förut ville han också springa efter/jaga bilar och nu de senaste dagarna har han knappt brytt sig om dem. Så nu hoppas vi att det håller!!Vill ha sommar!

Bara 15 dagar kvar till sommarlovet = 7 "riktiga" skoldagar kvar! Jag är så sjukt taggad på sommarlov, ska bli så härligt! I sommar kommer det bli mycket hund, bad och ÖLAND!!! Favorit stället <3 Kommer också bli lite olika läger. Och snart har jag också vart hundägare i ett år, 14 juni, best day of my life kan man nog säga... Blir så sugen på sommar och man tänker att nästa vecka blir det juni och då är det sommar, men om det fortsätter med samma väder som det är just nu, +10 och mulet, så vet jag inte riktigt, får väl hoppas att det blir varmare nu! Idag har jag varit på skolgårdsfest på min gamla skola med min kompis och självklart fick Lucky följa med. Han skötte sig faktiskt bra, drog inte så mycket, höll sig lugn även fast det var massa människor och några hundar runt omkring och skötte sig allmänt bra. Känns som att han har lugnat ner sig lite de två senaste dagarna "peppar peppar". 
Skickar med lite bilder från förra sommaren, snart är vi där igen!