Sommarutmaningen 1

Hej igen! För några inlägg sedan sa jag att jag hade en egen utmaning för mig och Lucky, och det är ju då att Lucky ska lära sig minst 5 nya trix under sommaren. Det kanske inte låter som lite för vissa, men Lucky (och jag?) har haft svårt för trix, men det känns som att det har börjat släppa nu. Vem vet, det kanske blir 10 nya trix? Det får vi se...
Nu är iallafall det första trixet inlärt, och det kallar jag för "ben". Det går helt enkelt ut på att Lucky ska gå ett varv runt ett av mina ben. Egentligen lärde han sig detta för 2 veckors sedan, men har inte riktigt haft tid att skriva.
 
Nu har vi ju då påbörjat nästa trix som är rulla runt, eller "rulla" som jag kallar det för. Det går framåt, men det är svårare än det första, så vi får se när Lucky har lärt sig det helt...Menorca

Hej! Nu i veckan har det varit dålig uppdatering, men det är föt att jag har varit på den vackra ön Menorca. Menorca är som en "grannö" till Mallorca. Menorca är dock mindre än Mallorca, men har fler stränder än Mallorca och Ibiza tillsammans. Det finns jättefina stränder med turkos klart vatten och vit sand. 2 av dagarna hyrde vi bil, då åkte vi bland annat upp på Monte Toro (Menorcas högsta punkt) och sedan åkte vi också till olika fina stränder t.ex. Macarella & Macarelleta, dock så behöver man gå/cykla för att komma till stränderna då bilvägrna övergår till mer stigar. En dag åkte vi också båt och stannade vid en strand, tyvärr så fick vi bara vara där i 1h innan vi behövde åka igen. Vi bodde i Cala'n bosch men vi åkte också till staden Ciutadella, som är Menorcas näst största stad. 
Första kvällen^
 
Monte Toro^
 
Ciutadella^
 
Båtturen^
 
Stigen till/från Macarelleta från/till Macarella + utsikten därifrån^
 
Så, nu vet ni hur delar av Menorca ser ut! Och jag kan säga att jag varmt kan rekomendera det :)Fler bilder

Här kommer lite fler bilder från midsommarafton!
Ni får ursäkta mig om det blir lite dålig uppdatering nu under sommaren eftersom att jag har ganska mycket planerat. Men ska försöka att uppdatera så ofta jag kan.