Barmarksdrag

Förra och förr förra året på min födelsedag (oktober) så åkte jag hundspann! Vi brukar alltid göra någon utflykt på allas födelsedagar och på min så har vi nu då åkt hundspann i två år (hoppas på en tredje gång iår). Det är verkligen jättemysigt där, först får man klappa och gosa med hundarna, sedan får man hjälpa till att sela på dem och sedan får man åka en tur i skogen. Stället vi har åkt på drivs av Ellen Nystedt och hennes hemsida hittar ni här. Ett tips om ni skulle vilja åka hundspann men inte vill åka så långt norr ut.Sommarutmaningen 3

Så, nu är det tredje trixet inlärt, och det blev "vinka". Det går ut på att Lucky ska lyfta ena tassen när jag då säger vinka. Det var ganska enkelt att lära men det tog ändå lite tid. Jag började med att hålla fram handen och inte säga något, då fattade Lucky och lyfte tassen för att göra "vacker tass" eller "goddag" som jag kallar det, men när tassen skulle gå i min hand så drog jag bort handen så att hans tass kom ner på marken igen. Sedan fortsatte jag såhär och tog succesivt bort handen så att det bara räcker med att säga "vinka". 
 
Jag är inte säker på vad nästa trix blir men jag har några som jag funderar på.... Vi får se!
 
Om ni har några önskemål om vad jag ska skriva om, så får ni gärna kommentera!Sima & Lucky

Jag har bestämt mig för att lära mig fota med manuella inställningar, så dessa bilder är från mitt allra första försök utomhus. Jag tycker att bilderna blev bra och att det gick bra att fota med manuell inställning, dock så tycker jag att det är lite krångligt när man måste ändra inställningarna väldigt ofta, men man vänjer sig nog. Jag tycker ändå att det är kul för man får en större variation bland bilderna t.ex. ljus och då färg.