Ett halvår!

Vet ni vad som hände i onsdags? Jo Lucky blev ett halvår (6 månader) Jag fattar inte att tiden går så snabbt. Visst känns det som att det var ganska länge sedan vi hämtade hem honom men att han har blivit så stor och gammal. Vi firade med ett nytt tuggben, en ny leksak (som han älskar) och en hemgjord liten tårta till honom också. Lucky är ca 41 cm i manken och så väger han ca 10,4 kg. Jag tänkte göra en liten bildspecial med bilder från när vi träffade honom för första gången till nu och så får ni se min "fina" tårta.
 
Ca 9 veckor gamla, Lucky ligger längst ner i det högra hörnet.
 
Vi hämtar hem lillplutten!
Mamma och halvsyster till Lucky
 
Sommaren 2014
 
Lucky 6 månader!
 
Tårtan
 
Det var allt för den här gången!Uppdatering

Nu har det gått ett par veckor sedan jag bloggade. Imorgon är det dags för sista valpkurs gången, sedan blir det fortsättnings kursen som jag anmälde oss till idag. Vi ska ha samma kursledare i forsättnings kursen som vi har haft nu. 
 
I lördags var det hundens dag här där jag bor. Jag och min ena storasyster var nere med Lucky där. Vi fick testa på lite agility med en jättesnäll instruktör (som också hade en sheltie) från brukshund klubben. 
 
Ja det var väl lite uppdatering, Lucky fyller 6 månader på onsdag så då ska han få en ny leksak och ett nytt tuggben. Lucky har också kommit med på härliga hunds hemsida två veckor i rad :)Valpkurs

Hej igen! 
Idag har jag och Lucky varit på valpkurs. Idag var det fjärde gången. Lucky är jätteduktig och sköter sig bra på övningarna. Han har växt lite så nu är han 40 cm i manken, så han blir en stor kille, precis som jag ville! Han är väldigt lättlärd, vilket (jag tycker) gör att det blir roligare att träna med honom.
 
En bild från idag 
 
Och en bild från förra veckan...