Hundpromenad

Idag har jag och Lucky vart ute och gått med Bella, en finsk lapphund som vi känner. Lucky tyckte att det var superkul medans Bella tyckte att Lucky var lite irriterande. Det var ganska svårt att få en bra bild på båda två tillsammans, men här kommer iallfall några bilder. :)
 Ny design och mer om julafton!

Idag har jag fixat en ny design till bloggen, jag tycker att den blev fin och är nöjd med allt!
Igår på julafton så började det snöa helt plötsligt, så från klockan tre fram till kvällen snöade det. Jag tyckte att det var jättemysigt och kul eftersom att det var julafton och så älskar jag snö. Lucky gillar också snön och blir helt galen när han får springa lös i snön och busa. I julklapp fick Lucky: ett halsband, en namn/ID-bricka, godis och ett tuggben. Jag fick bland annat två agilityhinder, en tunnel och ett hopphinder, så det blir ju också lite som Luckys julklappar. Sotis fick bara godis, men det nöjer han sig med eftersom att han inte behöver fler leksaker och så är han inte särskilt busig. 
 
Här kommer några snöbilder från idag!Imorgon är det julafton...

Tänk att det redan är julafton imorgon! Jag fattar det knappt, det har tyvärr inte kommit någon mer snö men hoppet finns att vakna upp till snö imorgon. Jag vägde Lucky igår och väger hela 11,3 kg. Han har ockå börjat pälsa på sig mer och ser ännu vuxnare ut. Idag fick Lucky ett julbad inför imorgon och sedan borstade jag också honom. Det kommer bli en del julklappar till Lucky (och Sotis) men vad et är får ni inte veta förräns imorgon!

Här kommer lite bilder.

Julbad